Image

Pridružite se na 7.konferenciju Smart cities 28.04.2021.

PAMETNIM RJEŠENJIMA DO ODRŽIVOGA GRADA

Kvalitetno upravljanje temeljem održivih strategija, odgovornost, transparentnost, sudjelovanje građana, kao i smanjenje emisije štetnih plinova, energetska učinkovitost, zbrinjavanje otpada, pametna mobilnost i digitalizacija gradova ključni su čimbenici za osiguranje održivog napretka. Na konferenciji će čelni ljudi hrvatskih gradova predstavit nove projekte, otvorene natječaje i buduće planove. Također ćemo čuti i iskustva dobavljača i pružatelja pametnih usluga, tvrtke koje svojim rješenjima pridonose uspješnoj integraciji inovacija te uz postojeće strategije implementacije pametnih rješenja vode do održivosti i podizanja kvalitete života u gradovima.

TKO, ŠTO i ZAŠTO?

Konferencija će okupiti predstavnike gradova, poduzetnike koji nude pametna rješenja, akademsku zajednicu i javni sektor kako bi zajednički pronašli odgovore na goruća pitanja i detektirali kvalitetne primjere implementacije pametnih rješenja u praksi.RADIONICA
se održava dan nakon konferencije, 29.4.2021. na online platformi. Sudjelovanje na radionici je uključeno u cijenu kotizacije uz obaveznu prethodnu prijavu.  Broj sudionika radionice ograničen je na 50. Radionica se popunjava prema redoslijedu prijava, prvenstvo imaju prijave s ranijim datumom. Program radionice  održava se na platformi Zoom.


Prijava